Back to normal..

Al ongeveer twee weken ben ik weer thuis en het voelt nog steeds niet heel realistisch dat al mijn avonturen erop zitten. Helaas is dat wel het geval, voor dit jaar in elk geval, want ik sluit zeker niet uit dat ik wanneer het weer kan weer verder ga met reizen en het ontdekken van landen!

In deze twee weken heb ik alweer genoeg gedaan, waaronder al mijn foto's online zetten die ik het liefst ook hierop plaats maar dat gaat een beetje lastig omdat het er zo veel zijn en van groot formaat. Wel kan ik mijn link naar facebook pagina plaatsen waar er een hele hoop op staan: https://www.facebook.com/larissa.nagtegaal/media_set?set=a.528390440613763.1073741831.100003284340063&type=3
Ook heb ik al aan zoveel mensen mijn verhaal moeten doen die zo benieuwd waren naar hoe het was geweest.
Een vriendin van de korfbal is een tijdje terug ook naar een informatieavond geweest van TravelActive om eventueel deze zomer vrijwilligerswerk te gaan doen, wat natuurlijk superleuk is!

Ik heb mijn mail beschikbaar gesteld voor toekomstige vrijwilligers van TravelActive om vragen aan me te stellen en daarbij heb ik ook al een mail van iemand gekregen die graag wat informatie wilde over mijn vrijwilligerswerk in Sri Lanka.
Ook ben ik binnenkort aanwezig op een informatieavond van TravelActive in Rotterdam waar ik mag gaan vertellen over mijn ervaringen en waar ik wat foto's kan laten zien. Super leuk!

Verder heb ik ook nog een hoop filmpjes kunnen maken in Kenia en Tanzania, die ik over een tijdje ga uploaden en zeker in aanmerking komen voor worldsupporter song.
Binnenkort een update!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of larissanagtegaal
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.