Anderen enthousiast maken voor IOP

Vorige week ben ik naar Alta - Noorwegen afgereisd om daar een vriendinnetje op te zoeken. Ze studeert daar en het leek me erg leuk om haar en de winter eens op te zoeken. Naast veel leuke dingen gedaan te hebben (wandelen, ice hotel bezoeken, noorderlicht zien) heb ik een diner georganiseerd voor Camilla en een paar vriendinnen van haar. Camilla was namelijk erg nieuwsgierig naar mijn reis in Tanzania en naar het meisjesweeshuis en het sponsorprogramma. Ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om mijn ervaring te delen met meer mensen. Ik had wat tapas gemaakt en tijdens het diner verteld over hoe IOP is opgericht door een Noorse dame en het weeshuis dat ze opgezet heeft. Natuurlijk heb ik ook met veel trots verteld over het sponsor programma en Elemina. Ik heb ze uitgelegd hoe het werk om een kindje te sponsoren en hoe belangrijk educatie is voor kinderen in Tanzania. Ze waren super enthousiast en al helemaal toen ze de foto's zagen. Een meisje was zo enthousiast dat ze misschien ook wel een kindje wil gaan sponsoren. Ik heb haar verteld dat IOP ook een afdeling in Noorwegen heeft en dat ze vaak op zoek zijn naar life of school sponsoren voor de weesmeisje of kinderen uit het dorp. Je kan je dan aanmelden bij IOP en die gaan dan kijken of er kinderen zijn die nog een sponsor nodig hebben. Wie weet heb ik door mijn enthousiasme en het lekkere eten wel een nieuwe sponsor binnen gehaald voor IOP. Ik hoop het!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of awmgoorsenberg
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.