Uganda, ik mis je!

Alweer twee maandjes terug uit Uganda. Wat mis ik het daar! De rust, de mensen, het goede leven. Nu in Nederland alles weer normaal is, zit je weer in die stroom van verplichtingen. Daarom mis ik het daar ook zo. Iedere dag denk ik een aantal keren terug aan Uganda. De heerlijke tijd die wij als groep daar hebben beleefd. Afgelopen week hadden we een reünie met de groep. Super leuk hebben we het gehad! Al die verhalen hoe iedereen het heeft beleefd zijn prachtig om te horen. Ook vond ik het super leuk om al die foto's weer te zien. Dit riep bij mij veel emoties op. Ik mis het zo! Maar we moeten door en ik ga lekker genieten van het heerlijke weer hier in Nederland. Hopelijk bezoek ik Uganda nog een keertje. XOXO

Follow the author: ellenvandoormalen
More contributions of WorldSupporter author: ellenvandoormalen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]