Onderwijsexpeditie Kenia 2014

Yes, ik ben aangenomen, en daar ga ik dan! In oktober ga ik voor twee weken naar Kenia om met Edukans via het project onderwijsexpeditie, wat is dit nu precies?
Met de Edukans Onderwijsexpeditie ga ik met toekomstige Nederlandse leerkrachten 14 dagen in Afrika onderwijs beleven. Ik werk nauw samen met een lokale Pabo-student. Samen geven wij les op diverse basisscholen. Ik zal leren hoe het lokale onderwijs daar werkt. Op deze onvergetelijke reis ontwikkel ik mezelf én ik werk mee aan beter onderwijs.
Terug in Nederland werf ik 1000,- euro sponsorgeld. Dit wordt besteed aan de projecten van Edukans die ik gezien heb, en andere projecten in het land waar ik ben geweest. Zo draag je echt bij aan onderwijs in ontwikkelingslanden.

Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten tot het oktober is! Zo kan ik toch mijn studie blijven volgen (PABO) èn bijdrage leveren aan de derde wereld op een manier die ik net zoals mijn tijd in Ghana nooit meer ga vergeten!

Image
Follow the author: TessaGloudemans
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]