There is more to the story

Reizen heeft veel verschillende aspecten en maakt daarmee veel indruk. Gebeurtenissen kunnen je ontzettend raken, aan het denken zetten of soms zelfs tot een nieuwe beweging aanzetten. Blogs worden vaak gebruikt voor het algemene verhaal, waardoor veel andere dingen onderbelicht blijven. Gelukkig maar, anders wordt het voor de lezer snel te veel. Nu ik thuis ben lijkt het me tijd voor verdieping. Wat heeft mij aan het denken gezet, wat heeft mij geïnspireerd, waarom ben ik eerder naar huis gekomen? In deze blog wil ik mij richten op de onderbelichte gebeurtenissen. Ik wil jullie vragen met mij mee te lezen om je beeld te verbreden en je te laten inspireren.

Voor het algemene verhaal van mijn reis verwijs ik je graag door naar mijn blog ankeopreis.reismee.nl.

Image
Follow the author: Ankederks1
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Ankederks1
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hi Anke,

Hi Anke,

heel benieuwd naar je verhalen, vooral waarom je eerder naar huis bent gekomen, is dat al ergens te lezen of moet je dat nog vertellen?

xx

Hoi Cecile,Excuses voor mijn

Hoi Cecile,Excuses voor mijn wat late reactie. Mijn volgende blog komt er aan! Dat is nog niet het verhaal waarom ik eerder naar huis ben gekomen. Dat komt daarna :-).Leuk dat je met me mee leest!

Hoi Cecile,Excuses voor mijn

Hoi Cecile,Excuses voor mijn wat late reactie. Mijn volgende blog komt er aan! Dat is nog niet het verhaal waarom ik eerder naar huis ben gekomen. Dat komt daarna :-).Leuk dat je met me mee leest!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3