Presentatie vrijwilligerswerk

Hallo allemaal,

Inmiddels ben ik nu ruim een maand terug van mijn reis door Zuid Amerika en krijg ik van steeds meer mensen vragen over hoe ik het heb gehad. Natuurlijk vertel ik er dan over, maar alleen met woorden is alles zo lastig uit te leggen.
Vanuit de kerkgemeenschap waar ik lid van ben, heb ik vooraf geld mee gekregen om in Peru te besteden. Ik mocht het zo besteden als ik zelf wilde. Na terugkomst werd mij gevraagd een presentatie te houden tijdens een dienst om zowel te laten zien wat ik gedaan had, als om andere mensen te motiveren om ook iets voor een ander te doen.
Een leuke uitdaging, wat voor mij voor een hoop stress zorgde! Ik sta liever niet in de belangstelling, en dan praten voor een volle kerk, is niet echt mijn grootste hobby. Maar ik heb het gedaan en daarbij ook fotos laten zien. Na afloop kreeg ik alleen maar enthousiaste reacties en complimenten, maar natuurlijk hoop ik vooral anderen mensen gemotiveerd te hebben.

Komende zaterdag staat er een presentatie op het programma bij de informatiedag bij SIW over het doen van vrijwilligerswerk. Ik krijg hier 20 minuten de tijd om te praten en om andere jongeren te motiveren vrijwilligerswerk te gaan doen.

Image
Follow the author: marjonvanoosten
More contributions of WorldSupporter author: marjonvanoosten
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]