Aandacht op FaceBook

Op FaceBook heb ik ontzettend veel aandacht besteed aan mijn reis, omdat daar natuurlijk de mensen op zitten die ik ken. Zij liken mijn berichten, en zo komt het ook weer bij andere mensen terecht. Ik heb daar ontzettend leuke reacties op gehad. Hierbij voeg ik de berichten die de meeste likes hebben gekregen.

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: jjjkindt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]