Druk maar zeker betrokken:)

Beste mede wereldsupporters,

De afgelopen paar maanden ben ik met veel plezier enorm actief gebleven bij de wereldsupporter acties en het ontwikkelingswerk! Helaas het ik door enorme drukte niet de tijd gehad dit ook bij te houden in de wereldsupporter blog, wat natuurlijk enorm zonde is. Daarom zal ik dit de komende tijd alsnog in blogs uploaden, om iedereen op de hoogte te houden van de leuke ervaringen die ik heb gehad en de steun die ik hier en daar heb kunnen bieden! Want mijn leuke ervaringen als trainer voor toekomstige vrijwilligers die naar het buitenland gaan, kleine supporter acties en andere leuke dingen moeten op de blogs niet gemist worden.

Vriendelijke groet en tot heel snel!

Follow the author: Ruth
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]