Sinds de reis naar Zuid-Afrika

Woensdag 5 maart

Mijn reis naar Zuid-Afrika is inmiddels al heel wat maandjes geleden, maar dat wil absoluut niet zeggen dat ik er niet meer mee bezig ben geweest.

Terug gekomen in Nederland was ik net verhuisd en heb ik de rest van de vakantie in het huis gewerkt. En aan het eind van de vakantie en al het harde werk hadden we natuurlijk een housewarming! Omdat hier ook veel vrienden en familie naartoe zouden komen, waarvan de meesten mij ook gesponsord hadden voor de reis, heb ik een presentatie in elkaar gezet met foto's die ik daar heb gemaakt en verteld over alles wat ik daar heb gezien en meegemaakt.

Bij de voorbereiding van het nieuwe schooljaar komt natuurlijk veel kijken, zoals het kaften van boeken! Om Afrika zo veel mogelijk in mijn dagelijks leven te kunnen houden heb ik foto's uit Zuid-Afrika uitgeprint en op mijn boeken geplakt. Het helpt me motiveren om m'n best te blijven doen in school zodat ik weer terug kan gaan.

Gedurende de weken na de expeditie heb ik eens in de één à twee weken een blog op mijn site (www.voorvijfeuronaarzuidafrika.nl) geplaatst over wat ik tijdens de reis heb meegemaakt. Dit heb ik gedaan tot ongeveer december.

Op donderdag 10 oktober heb ik voor het eerst geholpen bij een informatieavond die Worldmapping hield in Utrecht. Het was erg leuk om het hele verhaal weer eens te horen en alles weer een keer op te halen. Maar wat natuurlijk nog veel leuker was, was om te zien hoe enthousiast de potentiële worldmappers en hun ouders werden tijdens de presentatie en hoe geïnteresseerd ze waren.

Zaterdag 19 oktober was de reünie van Worldmapping, wat uiteraard een ontzettend gezellige dag was. Het was leuk om iedereen weer te zien en te horen hoe iedereen op zijn eigen manier nog bezig was met de reis.

Donderdag 12 december was er weer een informatieavond in Utrecht waarbij ik ook heb geholpen.

Follow the author: Paula12345
More contributions of WorldSupporter author: Paula12345
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]