Maandag 10 februari - Karibu School + 1 maand getrouwd

Vanochtend zijn we voor de eerste keer naar de Karibu School geweest.Er ging weer iemand van het project mee om ons te begeleiden naar de school. Vanaf Stone Town moeten we weer een andere daladala nemen naar deze school. Allereerst hebben we een fijn gesprek gehad met het schoolhoofd. Dit was een kort kennismakingsgesprek waarin we hebben besproken wat we gaan doen op de school. Daarna kregen we een rondleiding om de kinderen en de leerkrachten te ontmoeten. De kinderen reageerden enthousiast en we kregen daardoor gelijk zin om hier te beginnen!

Vandaag zijn we alweer één maand getrouwd. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Na ons gesprek op school gingen we terug naar Stone Town. Om dit een klein beetje te vieren hebben we ergens gezellig gezeten en ons zelf getrakteerd op wat lekkers. We zijn heel erg blij met elkaar. Op naar de volgende maand! <3

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MichielVierhout
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.