Filmpje; Azunto dansen!

Dit filmpje heb ik afgelopen zomer gemaakt in Ghana op de school waar ik werkte. Ik vind het filmpje heel leuk, omdat het typisch Ghanees is (en West-Afrika). Wij zouden nooit zo kunnen dansen. Zij danst het alsof het niks is. Verder vind ik het erg leuk om te zien hoe zij geniet van het dansen. Het andere meisje dat meedoet, is nog wat onzeker, maar zij gaat er helemaal voor. Hier is de link nog een keer: http://www.youtube.com/watch?v=d4l1O2d4k6U Ik heb het filmpje een paar weken geleden op mijn wereldsupporterpagina en mijn youtube-kanaal geplaatst. Ik geef les aan de ipadklas en op dit youtubekanaal zet ik ook filmpjes voor leerlingen. Een leerling heeft zich op mijn kanaal geabonneerd. Hij kwam heel vrolijk naar mij toe en zei dat hij het filmpje heel leuk vond. Hij dacht dat het iets met de les te maken had, maar toen vertelde ik over wereldsupporter en mijn reis naar Ghana.

media_not_available.png
Follow the author: anoukjacobs
More contributions of WorldSupporter author: anoukjacobs
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
media_not_available.png
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]