van droom naar werkelijkheid, hoe het begon.

Hoi,

Ik ben Xavier, ik woon in Venray en ben 11 jaar. Ik zit in groep 8 van de Petrus Banden School. Met deze blog wil ik jullie vertellen over de voorbereiding van mijn studiereis en natuurlijk, veel belangrijker, over mijn belevenissen en ervaringen in Zambia zelf.

Hoe het allemaal begon? In groep 7 besloot ik te proberen of ik een studiereis kon maken. Ik ben rond gaan kijken en heb een plan gemaakt. Dat heb ik in september 2013 voorgelegd aan de directeur van mijn school, meneer Ger. Hij was heel enthousiast over mijn plan. Maar daarmee was ik er nog niet. Ik moest ook nog toestemming verkrijgen van de leerplichtambtenaar. Geeft die toestemming? Bij mij ging het soepel. De leerplichtambtenaar vond dat ik een heel goed plan van aanpak had gemaakt. Waarom, wat, wie, wanneer en hoe maar ook mijn (leer)doelen stonden er in. In oktober viel dan ook een toestemmingsbrief door de brievenbus. Ik kon beginnen met de voorbereidingen!

Follow the author: Xavier0104
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]