waar gaat de reis naar toe?

Nu ik toestemming heb is de volgende vraag: waar gaat de reis naar toe? Ik heb veel rondgekeken, internet afgestroopt en allerlei mensen gesproken. Ik ga ver weg maar ik hoefde niet ver te gaan om de bestemming te vinden. Ik vond mijn bestemming bij ons bijna letterlijk om de hoek. Bij Travel Active in Venray vond ik een heel mooi project om naar toe te gaan. Ja! Ik ga inderdaad op een project werken. Het wordt de Linda Blind Farm in Livingstone, in Zambia.

Ik ga lesgeven op een klein schooltje aan kinderen in de leeftijd van, bij ons, ongeveer groep 1 tot groep 6. Het schooltje is voor de allerarmsten. Het zijn kinderen van blinde, slechtzienden of anders gehandicapte ouders. De kinderen zijn heel erg blij maar het onderwijs staat nog in de kleinste kinderschoentjes. Bijvoorbeeld de klaslokalen zijn zo klein! Amper 2×3 meter voor 32 kinderen! Amper lesmateriaal, geen leerboekjes. Geen tafels en stoelen. Ze moeten staan… Ze hebben hulp nodig. Ik weet het zeker: daar wil ik naar toe.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Xavier0104
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.