Wie gaat er ook naar Suriname?

Hallo!

Ik ben ben nu al een tijdje terug en heb erg veel geleerd van mijn vrijwilligerswerk in Suriname. Het was allemaal erg wennen en veel ging niet zoals verwacht. Ga jij toevallig ook naar Suriname en heb je vragen? Je kan me altijd een mailtje sturen, ik vind het erg leuk om mijn verhalen te delen zodat je misschien beter weet wat je te wachten staat. Je kan me een berichtje sturen op fb https://www.facebook.com/elske.vanderende

x Elske

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Elskevanderende
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.