Wie gaat er ook naar Suriname?

Hallo!

Ik ben ben nu al een tijdje terug en heb erg veel geleerd van mijn vrijwilligerswerk in Suriname. Het was allemaal erg wennen en veel ging niet zoals verwacht. Ga jij toevallig ook naar Suriname en heb je vragen? Je kan me altijd een mailtje sturen, ik vind het erg leuk om mijn verhalen te delen zodat je misschien beter weet wat je te wachten staat. Je kan me een berichtje sturen op fb https://www.facebook.com/elske.vanderende

x Elske

Follow the author: Elskevanderende
More contributions of WorldSupporter author: Elskevanderende
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]