Woensdag 29 januari – wiskunde geven

Vandaag staat op de planning om wiskunde te geven aan drie verschillende groepen. Maar als we op de school aankomen blijkt dat twee groepen bij elkaar zitten en we dus maar twee uur wiskunde hoeven te geven.

Al snel merken we dat de kinderen niet zo goed Engels kunnen en het dus lastig is om ze sommen uit te leggen. Veel kinderen vragen iets aan ons in het Swahili, maar dat verstaan wij natuurlijk niet.

Ook het niveau is niet zo hoog. Veel kinderen tellen nog op hun vingers en weten niet hoeveel twee plus twee is. Of dat na zes, zeven komt. Het wordt nog een hele uitdaging voor ons om wiskundelessen te geven aan deze kinderen. Maar wij gaan de uitdaging aan!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Marlinda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.