Maskers en Rastavlechtjes

Op de dagen dat ik naar NCS ga zou ik kunnen uitslapen, als ik niet standaard rond een uur of 6 wakker zou worden. Lekker in bed blijven liggen dan, luisteren naar de geluiden in het huis. Andere geluiden dan ik ben gewend, geen gestommel op de trap, wel hoor je een geit mekkeren en een daaropvolgend 'Tjamma!' (Ga weg!). Hoe nieuw de geluiden eerst waren beginnen ze nu vertrouwd te raken, de moskee's die standaard half 5 mij voor het eerst wekken, dan om half 6 de kinderen die moeten opstaan en zich wassen. De fan staat nu s nachts meestal aan in mijn kamer, langzaam gaan we richting het hitte seizoen. Hete nachten, en nog hetere dagen. NCS is een leuk project, samen met Fleur bedenken wat we willen gaan doen, spullen verzamelen en voorbereiden. Door een gebrek aan printers hebben we maandag zo'n 40 maskers getekend, apen, vlinders, leeuwen en kikkers. Kleuren en knippen maar! Vandaag gaan we estafette doen, nu ik het typ besef ik pas hoe achterlijk ons plan is met deze temperaturen. Morgen laat ik mijn rastavlechtjes er weer uithalen, wat een nachtmerrie is dit! Eerst twee dagen hoofdpijn, continue jeuk en als je in het weekend lekker aan het zwembad ligt mag je hoofd niet onder water. Toch heb ik van alle kinderen uit mijn klas complimentjes gekregen, maar ze vinden ons hier altijd beautiful al zou je een vogelnest op je hoofd hebben.

Follow the author: OliviaCramer
More contributions of WorldSupporter author: OliviaCramer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]