Bijna vertrekken!

Morgen is het zover, morgen vertrek ik dan toch echt! Nadat mijn lieve vriendje een verrassingfeestje voor me had georganiseerd en ik de schrik van mijn leven kreeg (maar super leuk!) is het dan nu toch echt tijd om te vertrekken. Deet, ORS, diarreeremmers, vaccinaties, stapels brieven van de kids van mn klasje, ik ben helemaal klaar voor vertrek! Hopelijk volgende week mijn eerste blog vanuit daar!!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Rosadupre
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.