Bijna vertrekken!

Morgen is het zover, morgen vertrek ik dan toch echt! Nadat mijn lieve vriendje een verrassingfeestje voor me had georganiseerd en ik de schrik van mijn leven kreeg (maar super leuk!) is het dan nu toch echt tijd om te vertrekken. Deet, ORS, diarreeremmers, vaccinaties, stapels brieven van de kids van mn klasje, ik ben helemaal klaar voor vertrek! Hopelijk volgende week mijn eerste blog vanuit daar!!

Follow the author: Rosadupre
More contributions of WorldSupporter author: Rosadupre
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]