Wereldsupporter trainingsdag!

Hoi allemaal!
Afgelopen zaterdag 22 februari zijn HongYu en ik afgereisd naar Den Haag om mee te doen aan de trainingsdag van wereldsupporter. Niet wetend wat ons te wachten stond stapten we 's ochtends vroeg in de trein. Bijna 3 uur later kwamen we het heel kleurrijk ingerichte JoHo centre binnen. We volgden gedurende de dag verschillende, zeer nuttige, trainingen waarbij we voorbereid werden op onze reis en verschillende handige tips kregen. Als laatste kregen we meer informatie over de Milleniumdoen! toelage waarvoor wij allebei in aanmerking komen. Deze toelage krijg je na de reis en die kun je 'verdienen' door na je reis actief te blijven en andere mensen enthousiast te maken met jouw verhaal.

Naast de trainingen hebben we ook alvast een paar van onze reisgenootjes ontmoet, wat ook erg leuk was! Het was een hele leuke en nuttige dag!

Liefs, Daphne

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Daphne Hilde Klerk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.