I miss you, Afrika!

Zo, het weekend is weer voorbij en de komende weken staan er weer een hoop dingen op het programma. Naast de gebruikelijke zaken (studie, werk, sport etc.) ga ik woensdag weer op bezoek bij de heer Gerrit (mijn 'maatje' waar ik regelmatig langs ga via stichting de Zonnebloem). Tot nog toe is het gewoon bij hem thuis (hij is lastig te been), maar binnenkort als het wat beter weer is wil ik eens het centrum in voor een kop koffie, komt hij ook nog eens buiten ;).

Donderdag ga ik op gesprek bij de organisatie Vrijwillig Wereldwijd voor een kennismaking en informatie over de projecten die ze hebben in Tanzania. Na dit gesprek volgt natuurlijk een blog met daarin de link van hun projecten en de Milleniumdoelen, en of het me op voorhand al een fijne organisatie lijkt. De plannen zijn inderdaad gewijzigd. Eerst zou het plan zijn om naar Peru en Bolvia te gaan en naast rondreizen ook een project te doen gerelateerd met wildlife conservation. Dit is nu veranderd, en de plannen liggen klaar om naar Tanzania te gaan, ook voor vrijwilligerswerk. Mogelijk gaat er zelfs een vriend van me mee, die ook door de verhalen wel geïnspireerd is geraakt:). Hopelijk kan ik over een paar weken de tickets vastleggen; Afrika laat me nog lang niet los!

En over Afrika gesproken: volgende week meet ik een meisje die geïnteresseerd is om naar hetzelfde project te gaan waar ik afgelopen zomer ben geweest in Uganda. Zij wil wat tips en info hebben en op mijn beurt wil ik wat spullen (kleding, speelgoed etc etc) meegeven aan haar voor de mensen daar, waar ik veel mee heb samengewerkt en geleefd.

Al met al dus weer een hoop toffe dingen in het vooruitzicht! Binnenkort komt hier als alles naar wens verloopt over VrijwilligWereldwijd en hun link naar de Milleniumdoelen. En natuurlijk wil ik, tegen die tijd, weer een actie gaan doen om geld op te halen voor het project!

Fijne week allemaal!

R.

Follow the author: Roland Visser
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]