Blog 1

Het is alweer bijna 5 maanden geleden dat ik te horen kreeg dat ik mee mocht naar Uganda, jeetje wat gaat dat snel zeg.

Inmiddels heb ik al veel gedaan om geld in te zamelen en bekendheid te creeëren. Zo heb ik bij verschillende supermarkten naast de emballageautomaat een pilaar neergezet waar mensen hun emballagebonnetjes in kunnen stoppen. Hier heb ik al bijna 300,- mee opgehaald! Dat gaat lekker. Volgende maand heb ik nog bij een aantal andere supermarkten een plekje tegoed waar ik mijn pilaren neer mag zetten.

Daarnaast ben ik bezig met de voorbereidingen van een atletiekwedstrijd die ik ga organiseren en staat er in de SRV wagen (een rijdende supermarkt) een donatiepotje. Ook stond ik afgelopen maand in de krant! Ik heb al veel reacties van mensen gekregen die het stuk hadden gelezen en ik krijg donaties vanuit hoeken die ik nooit had verwacht. Geweldig!! super erg bedankt.
Kortom; het geld inzamelen is in volle gang.

Ik heb inmiddels ook een eigen website en een facebook pagina aangemaakt;

  • httpspublic://blog/1526176_1410975552478155_1545122126_n_0.jpgwww.facebook.com/JeltjeUganda
  • httppublic://blog/1526176_1410975552478155_1545122126_n_0.jpgjeltjeheuperman.wix.com/uganda

Natuurlijk helpen alle kleine beetjes, dus wil jij ook een steentje bijdragen? Dan kun je een donatie storten op 120872080 t.n.v. J.M. Heuperman.

Tot snel!

Liefs,
Jeltje

Bij deze wil ik alvast de volgende heel erg bedanken:
Hoogvliet Seinhorst, AH Seinhorst, AH Laren, Jumbo Laren, Plus Hilversum, Emilie Geenen, Rijschool Spark te Kampen, Sylvia de Ruijgt, Marinus Kamphorst, Familie Plomp, Frank Monsees, Kimmey, Stella en Anouk.

Image
Follow the author: jeltjeheuperman
More contributions of WorldSupporter author: jeltjeheuperman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]