Hoe gaat het nu met de kids?!

Toen ik mijn vorige blog over de millenniumdoelen aan het schrijven was, kwam het ineens in me op dat ik in december een nieuwsbrief kreeg van de organisatie van de school waar ik afgelopen zomer heb gewerkt. In de nieuwsbrief was te lezen hoe de kinderen voor het eerst naar de reguliere basisschool gingen. Super leuk om te lezen, maar vooral de foto's waren geweldig! De meiden hadden opeens kale kopjes. Bij ons op school, mochten ze nog doen wat ze wilden met hun haren, maar op de basisschool gelden andere regels. Ook hadden ze allemaal hun uniformpje aan! Toen ik het zag, was ik eigenlijk wel trots! Ik heb maar 4 weken gewerkt op de school, maar om te zien dat ze hun echte schoolcarrière gaan beginnen, is toch wel heel erg mooi! Ook was het leuk om te zien dat er een nieuwe groep is gestart. Hopelijk gaat het met hen net zo goed als met 'mijn kids'!

Als je zelf nieuwsgierig bent geworden naar het verhaal en de foto's, check deze link: httppublic://blog/ncs-2013-05_0.jpgwww.tamale.nl/nieuwsbrief-2013/

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of anoukjacobs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.