Advertenties die je raken

Advertenties worden meestal gemaakt om je iets te laten kopen. Toch zijn er ook veel advertenties die je aan het denken zetten over maatschappelijke kwesties.
Zie onder andere de onderstaande 3 foto's!

Verder staat ook op Froot een artikel over advertenties van Amnesty International. Er staat bij: 'De stichting Amnesty International komt op voor de rechten van de mens. Daarnaast proberen zij onder andere martelingen onder de aandacht te brengen en op die manier af te schaffen. Met deze internationale advertenties maken ze in ieder geval een duidelijk standpunt. Ze zijn heftig, maar komen juist daardoor hard aan bij mensen. Hieronder zie je de campagne met als leus: ‘It’s not happening here. But it’s happening now.’'

Zie deze link om de aangrijpende reclameborden hierbij te zien.

Misschien moeten er eens meer van dit soort reclames komen, zodat mensen bewuster over maatschappelijke kwesties gaan denken en er daardoor meer actie wordt ondernomen!

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Mooi blogbericht. Ik kan niet

Mooi blogbericht. Ik kan niet anders dan het met je eens zijn dat deze reclames een stuk nuttiger zijn dan de meeste reclames die je in je dagelijks leven tegenkomt ;-).

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ManonDamen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd