Sportdag en schoolkorfbaltoernooi (geschreven op 6-6-12)

De afgelopen twee weken hebben Kili en ik veeeel geld opgehaald! Allereerst het school korfbal toernooi, dit werd gehouden op mijn korfbalvereniging (de Meervogels) en Kili en ik mochten daar een loterij houden en dingen verkopen. We hadden de afgelopen tijd contact gehad met tuincentrum de Driesprong, zij wilden ons namelijk sponsoren. Dus de avond voor het schoolkorfbaltoernooi zijn mijn moeder en ik naar de Driesprong gegaan en we hebben toen heel veel spullen meegekregen, die we konden gebruiken voor onze loterij de volgende dag......

Toen was het dus de 26e en gingen we volgeladen naar Meervogels. Daar kregen we een kraampje toegewezen waarop we onze brownies, boterkoek, cake en wafels konden verkopen & natuurlijk de lootjes voor onze loterij. We hebben op deze dag veel verkocht en ook de lootjes gingen erg goed (met dank aan Eric, die heel de dag voor ons van alles heeft omgeroepen) en bij elkaar hebben we ongeveer 185 euro opgehaald!

Na deze dag gingen we ons weer helemaal focussen op onze sportdag (die afgelopen zondag was). Kili heeft geflyerd in de buurt van de sportschool en Lara en ik hebben bij ons in de buurt geflyerd. Ook hebben we op school in de klas nog flyers uitgedeeld én zijn we langs het Postiljon (plaatselijke krant) geweest om te vragen of ze een stukje wilden plaatsen over onze sportdag, ook dit is gelukt en afgelopen donderdag stond er een mooi stukje in de krant. Verder heb ik op facebook en twitter nog veel reclame gemaakt over onze sportdag en verder was het afwachten......

En toen was het eindelijk zondag! Om 11 uur stonden Kili en haar moeder, ik en mijn vader al voor de deur van de sportschool. Binnen hebben we nog wat posters en een slinger opgehangen en nog een aantal dingen klaargezet en toen was het alweer bijna twaalf uur en kwamen de mensen binnen druppelen. Kili haar familieleden hadden voor ons allerlei lekkere dingen gemaakt, zodat die ook verkocht konden worden en Conchita ging pannenkoeken bakken.

Om kwart over twaalf begon de eerste les; Tae bo, erg vermoeiend maar wel erg leuk! Na een uurtje was deze les afgelopen en was er tijd om even wat te eten/drinken te kopen. Toen begon de tweede les; karate, erg interessant en veel over geleerd. Daarna was er weer pauze en toen begon de derde les Streetdance (waar Kili en ik niet zo heel goed in waren haha) en daarna, je raad het al, pauze. En toen begon de laatste les alweer, namelijk Kickboksen. Jeetje wat is dat een pijnlijke sport en na een uur vol trappen en slaan was ook de laatste les alweer afgelopen. Sommige mensen gingen naar huis en sommige bleven nog even hangen in kantine van de sportschool. We hebben toen nog even opgeruimd en daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Het was een hele leuke, gezellige en geslaagde dag en het leverde een erg goede opbrengst op! 345 euro, allemaal voor Malawi, dat is nog al wat!

Ik wil iedereen die gekomen is of geholpen heeft erg bedanken enne tot de volgende keer!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Riannedebruin
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
993