Cake, cake en nog eens cake ...

Ja ja we hebben weer eens een nieuwe actie bedacht. Nou ja, eigenlijk mijn tante maar wat maakt het uit, het werkt! Inmiddels heb ik al zo'n 10 cakes gebakken en het levert geld op voor onze actie! We hebben een link geplaatst op onze website, maken reclame op Facebook en omdat ik samen met mijn nicht uit Amsterdam spaar voor onze reis naar Brazilië kunnen we op twee plaatsen cakes bezorgen. Ik (Myrthe) in de Ronde Venen en Fleur in Amsterdam. Samen hebben we al zo'n 20 cakes verkocht denk ik. Ik word er ook steeds beter in. De mensen vinden ze lekker en zo hopen wij een eigen klantenkring te ontwikkelen. Verder zijn we nog steeds bezig met het inzamelen van lege statiegeldflessen, toners en oude mobieltjes. Onder de volgende link kun je onze cake-actie terugvinden :)

httppublic://blog/cakes_0.jpgflyrthenaarbrazilie.weebly.com/cakes.html

Groetjes,
Myrthe

More contributions of WorldSupporter author: myrthemellanie
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]