Blog 1 tijdens reis

Hee allemaal, na een lange, toch wel vermoeiende reis zijn we zondagochtend om 4 uur aangekomen in Entebbe. We zijn toen met busjes door gegaan naar Masaka, waar we de eerste nacht bij Plot 99 hebben geslapen. De reis naar Masaka duurde ook nog bijna 4 uur, maar het was wel heel mooi om de omgeving hier te zien. Veel mensen wonen langs de weg en proberen daar van alles te verkopen. Op de weg zijn veel dezelfde blauw-witte taxibusjes, het wordt al wel snel een rotzooitje op de weg. De mensen kijken je hier soms wel een beetje raar aan, maar bij de projecten zal dat waarschijnlijk wel anders zijn. We hebben een tussenstop gemaakt bij de evenaar, en vanaf daar was het niet zo ver meer. Plot 99 wordt gerund door twee belgische mensen, die in Uganda wonen. Vergeleken met de komende twee weken is dit nog best wel luxe. We slapen hier in tentjes in de tuin, krijgen erg lekker eten en kunnen gewoon naar de wc. We zitten een boven op een berg en kijken uit op het stadje, wat er echt heel mooi uitziet. De eerste dag hebben we niet zoveel gedaan, vooral uitgerust van de reis. X

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sterrewibbens
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.