Plannen om wèèèr terug te gaan!

Nog even vergeten te melden in de blog van gisteren, maar na 3 prachtige reizen naar Afrika, waarvan 2 Vrijwilligerswerk, ben ik echt verslaafd geraakt! Ik wil er zo graag voor een langere tijd heen, en misschien wel voorgoed. Ik heb via een nieuwe (voor mij onbekende) organisatie interesse in een Charity Climb. De kilimanjaro beklimmen voor het goede doel! Hoe gaaf is dat?! Het gaat hier over Doing Goood. Ik hou jullie op de hoogte van mijn activiteiten!

Follow the author: Nicky
More contributions of WorldSupporter author: Nicky
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]