Op naar het hoofdkantoor van de VN in New York!

Na een drukke voorbereidingsperiode is het dan eindelijk zover. Samen met mijn college Zehra gaan ik naar de 'Commission on Social Development' die gehouden wordt op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York.

Tijdens deze commissie zit ik in de Nederlandse delegatie die de onderhandelingen voert namens Nederland, ga ik kennismaken met de jongerenvertegenwoordigers van andere landen en organiseren ik samen met hen een side-event.

Benieuwd naar mijn ervaringen in New York? Blijf mij dan volgen via deze website en via mijn twitter account: @JiltvSchayik

Image
Follow the author: Jiltvschayik
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat een prachtige ervaring

Wat een prachtige ervaring zeg, dat je zo naar New York mag en daar belangrijke vergaderingen gaat voeren. Ik ben erg benieuwd wat je daar allemaal meegemaakt hebt, maar dat ga ik vast in je andere blogs lezen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1