Dag 3 bij Pelido

Vanmorgen heb ik met mijn groep gewerkt op het land-care-project. Op het land van een 64-jarige man moesten we een geul van zo'n 18 meter lengte graven tussen de bananenbomen. De geul moest ongeveer 1 meter breed worden en zo'n 20 cm diep. Zeer zwaar en vermoeiend werk. Natuurlijk hadden we hulp. Ali, één van de chauffeurs, de man zelf en Gerald van Pelido hielpen mee. Als je ziet hoe zij werken, kunnen we daar wel wat van leren. 's middags was de voetbalwedstrijd tegen het team van Ugandese schoolkinderen. En.... we hebben met 3-2 gewonnen. Blijkbaar is dat voor een Worldmappinggroep uniek: nog nooit wonnen zij! We hebben er wel hard voor moeten knokken. Vooraf zongen we het Wilhelmus en we hadden allemaal dezelfde voetbalshirts en -broeken via Rood-Wit gekregen. Na afloop hebben we de shirts en broeken gegeven aan de tegenpartij. Maartje, Luc en Berend scoorden voor ons. Ik was kei trots en het was superleuk.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Manouk Ramselaar
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.