Naar Kim en oudjaar

Gisteren zijn we met Kim op bezoek geweest bij een kliniek voor ondervoede kinderen en deden we enkele huisbezoeken. Bij één van de gezinnen troffen we een moeder aan die pas een tweeling had gekregen, waarvan één kindje afgelopen dagen is overleden en het andere kindje inmiddels ook ziek bleek te zijn. Echt verschrikkelijk en zo oneerlijk!! Ik had hier natuurlijk wel een brok van in mijn keel.
We zijn hier bij Kim echt helemaal back to basics en soms wordt het programma omgegooid dor de regen (echt waar!), maar dat geeft niks en we zien wel hoe het allemaal loopt. De sfeer is super!!
De Afrikaanse kindjes zijn echt hartstikke schattig en het is superleuk om samen met ze te spelen en op de foto te gaan. Gisteren waren we een 'sneeuwballengevecht' aan het doen met klei. Ze hadden dat nog nooit meegemaakt en hadden zo'n plezier. Toen die kindjes moesten stoppen, omdat ze water moesten halen, hebben we ze geholpen met water halen.
Vanavond zijn we weer teruggekomen op Plot 99 in Masaka. Hier gaan we met de hele groep oud & nieuw vieren. Er zal een Ugandese dansgroep van kinderen komen, die voor ons gaat dansen en wij mogen ook mee doen, op lokale wijze (ahum).
Wij hebben ook een muziekstuk ingestudeerd (hoe origineel: een aangepaste cup-song) en mogen dat aan hun leren. We sluiten het jaar af rond het kampvuur en hebben dan een prachtig uitzicht over Masaka met een beetje vuurwerk.
Het gaat hier in ieder geval supergoed en ik wens iedereen een fijne avond en een gelukkig 2014!!

Follow the author: Manouk Ramselaar
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Manouk Ramselaar
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]