Weer thuis

De tijd vliegt hier voorbij! Ik ben blij dat ik in Nederland terug ben en lekker in mijn eigen bedje kan slapen. Wel mis ik Uganda best erg, vooral de eerste paar dagen verlangde ik om terug te gaan naar dit lekker warme land, met de hartelijke inwoners en met dezelfde gezellige groep.
Op één van de Worldmapping informatiedagen hadden we een brief naar onszelf geschreven, die één week na thuiskomst uit Uganda naar ons gestuurd zou worden. Het was wel leuk om deze brief binnen te krijgen. Ik had hier namelijk in gezet dat ik Uganda waarschijnlijk heel erg zou gaan missen, maar dat ik daarom niet somber moest zijn maar blij dat ik deze ervaringen heb opgedaan en dat ik deze expeditie naar dit exotische land heb meegemaakt.
En dit is ook zo, ik heb echt een geweldige tijd gehad in Uganda, ik zou me zo voor een volgende expeditie inschrijven!

Ook hebben we thuis erg genoten van de door mij mee naar Nederland gesmokkelde ananas. Je mag geen planten meenemen in het vliegtuig en een ananas valt blijkbaar onder planten. Toch heb ik hem mee weten te krijgen, en kon iedereen thuis van mijn 'souvenir' meegenieten.

Follow the author: Romy_Schellekens
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Romy_Schellekens
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]