Vrijdag 24 januari – sportles observeren (Step-Up Academy)

Op vrijdag hebben de kinderen op school het eerste uur altijd toetsen en het uur daarna sport. Aangezien wij de sportlessen gaan verzorgen vanaf volgende week, gaan we vandaag kijken wat er al aan sport wordt gedaan. We zijn erg benieuwd. Als het tijd is gaan de kinderen allemaal buiten spelen op het veldje en daar blijft het dan ook bij. Er is geen leerkracht buiten te zien en er wordt niks aan sport gedaan. Er is een bal waar de jongens mee aan het voetballen zijn en sommige kinderen doen met elkaar wat spelletjes.

Om alvast wat contact met de kinderen te maken en om aan elkaar te wennen gaan we met de kinderen meedoen. Michiel kan goed voetballen en samen met een andere leerkracht die hij motiveert om mee te doen gaat hij voetballen met de jongens. Marlinda gaat gezellig met de meisjes handje klap doen en zingen en dansen.

We hebben gezien dat de kinderen nog onbekend zijn met sport. Des te meer motivatie voor ons om te gaan beginnen met de sportlessen. We zien er naar uit om lekker met de kinderen te kunnen sporten.

Groetjes,
Michiel & Marlinda

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MichielVierhout
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.