Mijn klas

Zo, de eerste 'wereldsupporter' daad heb ik gedaan. Ondanks dat ik t eerst niet helemaal voor me zag allemaal, 'anderen inspireren' denk ik toch dat het me gelukt is. Afgelopen week heb ik de klas, waar ik voor de kerstvakantie fulltime inviel een presentatie gegeven over wat ik ga doen in Nepal (zie powerpoint als ie t doet!), de kids waren erg geïnteresseerd en als afsluitende opdracht heb ik ze gevraagd om een kort briefje of kaartje te schrijven aan de kinderen daar. Ze gingen allemaal druk aan de slag met google translate(haha) en deden er allemaal gummetjes, make-upjes, neptelefoons en potloodjes in. Een leerling heeft zelfs haar hele werkstuk over Karel de Grote vertaald en in een envelopje gedaan. Ik heb hier nu dus een grote zak vol dikke envelopjes met Nepalese tekens, waarvan ik geen idee heb wat er staat en ik hoop een momentje te vinden dat de kids daar iets terug kunnen schrijven. Verder zijn 3 meisjes aan de slag gegaan met een heuze powerpoint over de school en het leven hier en zijn een hele dag op pad geweest met hun camera in de aanslag.. ik ben benieuwd naar het resultaat én heel benieuwd hoe de kinderen en mensen in Nepal zullen reageren!

Ik laat t jullie weten :)

x

Supporting content
Mijn klas
More contributions of WorldSupporter author: Rosadupre
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]