Update

Hoi allemaal,

Weer even een blogberichtje om iedereen weer up to date te krijgen.
Laatst kreeg ik te horen dat mijn reisgenootje Jet besloten heeft niet meer mee te gaan met de reis naar Brazilië. Dit bracht me toch ook wel aan het denken. Want het was door de datum natuurlijk ook wel een extra dure expeditie. Na veel wikken en wegen heb ik besloten nog wel naar Brazilië te gaan maar dan van 26 juli t/m 11 augustus i.p.v. 14 juli t/m 28 juli. De nieuwe groep is erg leuk en er zijn er ook een aantal met mij mee geswitched.

Omdat ik nu nog maar 'alleen' op reis ga heb ik besloten een nieuwe site te maken: (www.reneetobrasil.tk) Neem hier vooral even een kijkje en mocht je tijd hebben hoor ik graag wat jullie mening over mijn nieuwe site is. Mocht je mij willen steunen kunt u een kijkje nemen onder het kopje Actie en kijken welke van de tot nu toe 4 acties u het meest aanspreekt.

Nu ik het toch over acties heb, afgelopen zaterdag had ik bij de Jumbo in Belfeld een gesprek met de bedrijfsleider over een mogelijke statiegeldactie. Nadat ik daar even had gezeten, mijn verhaal had gedaan en haar een sponsorbrief had overhandigd bleek ze heel enthousiast! Eindelijk heb ik ook weer een actie op de been gezet! Nu zijn we nog aan het communiceren over de data maar ook dat is al bijna rond. Mocht u dus in de buurt van Belfeld wonen en daar uw flessen wegbrengen doneer het bonnetje dan alstublieft aan mijn goede doel of te wel de expeditie naar Brazilië. Ik zal zelf ook een aantal keren aanwezig zijn in de Jumbo om daar mijn verhaal te doen over de expeditie en natuurlijk ook om te vertellen over de reis die ik naar Zuid-Afrika heb gemaakt. Zelf heb ik er wel heel erg veel zin in en ik zal de data dat ik aanwezig ben in de Jumbo zo snel mogelijk doorgeven wanneer ik deze binnen heb.

Verder wil ik misschien nog een actie opzetten samen met Fundraise maar daar ben ik nog even wat details voor aan het uitwerken.

Nou ik denk dat dit toch wel even een goede update was :).

Groetjes,

Renee Vercoulen

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
732