Op weg naar pelido (Ma. 6 januari)

We zijn weer eens vroeg opgestaan om te vertrekken naar Pelido (Promotion of Enterprises Livelihood Development Organisation). We hadden even snel de tenten ingepakt en de matrassen opgerold om deze vervolgens weer op de bus vast te binden. Toen hebben we even snel ontbeten en zijn we om 8.30 uur vertrokken.

We zijn eerst langs de school van het weeshuis gekomen. Op deze school zouden de kinderen les gaan krijgen als ze eenmaal gesponsord werden met het geldbedrag wat daarvoor nodig was per maand. Dit was een mooie school en ging over één maand open.

We kwamen 's middags rond 2 uur aan bij Pelido, daar hebben wij de tenten weer opgezet, dit maal in de kerk. Bij pelido was het echt een heel gezellige plek. Het had een mooie grote ronde kampvuurplaats vlak voor de ingang van de kerk, welke als slaapvertrek diende, verder had het iets verderop een groot grasveld om te voetballen. 's Avonds hebben we nog het spel 'Who is the man?' gedaan.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ferdyvbrussel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.