Jambo! (Hallo)

Hier een kort berichtje van ons vanuit Zanzibar.
We hebben een goede reis gehad en zijn veilig aangekomen.
Boven verwachting hebben we een eigen kamer in een vrijwilligershuis. Op dit moment zijn er geen andere vrijwilligers, dus hebben we alle ruimte voor onszelf. Ook hebben we een eigen douche en toilet.
Mama Happy (zo wordt ze genoemd omdat haar dochter Happy heet) zorgt van maandag tot vrijdag voor lunch en diner en in het weekend moeten we ons zelf voorzien.

Het is erg warm hier. Rond de 30 graden. Dat is nog wel erg wennen. Ook het eten is anders dan in Nederland, maar we hebben er gelukkig van kunnen genieten.

De natuur is erg mooi en daar genieten we dan ook enorm van. We zijn al naar het strand gewandeld en hebben verschillende mensen ontmoet. Ze zijn hier erg aardig en behulpzaam.

De levensstijl van de mensen is hier heel erg anders. Ze zijn niet zo hygiënisch als bij ons in Nederland en de mensen wonen in erg kleine huisjes.

Zondag zijn we naar de kerk geweest. Dit was bijzonder om mee te maken. De dienst was in het Swahili, dus voor ons lastig te begrijpen. Wel hebben we gemerkt dat de mensen heel blij zijn om naar de kerk te gaan en er werd dan ook veel gezongen en gedanst.

Het internet wil nog niet helemaal lukken, maar we hopen dat dit snel opgelost is en dat we meer van ons kunnen laten horen.

Groetjes Michiel&Marlinda

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Marlinda
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.