Uganda 2014

Wij gaan met een groep in februari naar Uganda toe.
Daar gaan wij verschillende lessen geven aan verschillende klassen.
Mijn groepje en ik geven les in creative arts, een handvaardigheidsles dus aan kinderen van zeven- en acht jaar oud. We zijn al ver met onze voorbereidingen en hebben erg zin om de lessen te geven. De kinderen daar zijn niet gewend aan handvaardigheidslessen dus we beginnen ook niet al te moeilijk. Verder is er nog een heel programma wat we daar gaan doen zoals bijvoorbeeld een weeshuis bezoeken. Het wordt hopelijk een mooie ervaring, eentje waarvan ik veel kan leren.

More contributions of WorldSupporter author: isabelleschaaij
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ontmoeting met een lokale leeftijdsgenoot in Uganda

In Uganda had ik een gesprek met een aantal leeftijdsgenoten die toen net uit school kwamen.Ze waren allemaal rond de zeventien jaar oud. Wij waren met onze reisgroep aan het voetballen tegen de kinderen van de basisschool en ik stond op keep. De jongens en meisje stonden achter het goal om het spel een beetje te kunnen volgen. Volgens mij lachden ze ons wat uit dus ik begon een grap terug te maken en zei dat ze veel beter konden voetballen dan wij. Ze moesten lachen en vroegen hoe oud ik was daarna vroeg ik hoe oud zei waren en op welke school ze zaten. Ik vertelde dat er in Uganda heel veel natuur was en dat dat heel anders is dan in Nederland. Zei vertelden me dat ze juist wel eens een echte stad wilden zien want voor hen was dit normaal. Daarna moesten wij weer weg en zei naar huis dus toen namen we afscheid.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1