De heenreis (Za. 28 en Zo. 29 december)

We zijn vroeg vertrokken. Al om 7 uur op school om met de bus naar Schiphol te gaan, daar aangekomen moesten we even wachten om vervolgens de koffers in te kunnen leveren. Daarna hebben we afscheid genomen van de ouders, waarna wij zijn vertrokken naar de gate. Bij de gate mochten we nog heel even rondlopen om nog wat te kijken in de winkels.Toen stapten we eindelijk in het vliegtuig.

Na een reis van ongeveer 4 uur kwamen we aan op Istanbul Airport. Hier moesten we nogmaals door de 'tassencontrole' met de piepende poortjes.... We mochten heel even in groepjes rondlopen op het vliegveld, om nog wat eten/drinken te kopen, om vervolgens weer opnieuw naar de gate te gaan om te kunnen vertrekken met het vliegtuig.

Dit vliegtuig ging op weg naar Ruanda (zuidelijk van Uganda). Deze reis duurde in totaal ongeveer 7 uur. In het vliegtuig heb ik ongeveer 4 films gekeken. Toen het vliegtuig eindelijk was geland, waren wij op Ruanda. Hier moesten wij in het vliegtuig blijven. Na ongeveer een uurtje wachten vertrok het vliegtuig weer naar Entebbe (Uganda). Dit was ook nog eens een uurtje vliegen. Tijdens dit laatste stuk vlucht, kregen wij allemaal een papiertje welke wij moesten invullen om het visum te kunnen krijgen op het vliegveld. Echter op Entebbe moesten wij nog eens een uur wachten totdat iedereen het officiële visum had gekregen. Vervolgens moesten we nog eens wachten totdat iedereen de bagage had. Inmiddels was het 5 uur 's morgens lokale tijd.

Ongeveer een uurtje later zaten alle tassen in of op het dak van de busjes. Na ongeveer 2,5 uur rijden maakten wij de eerste tussenstop op de evenaar. Hier kregen wij ongeveer een half uur de tijd om 'selfies' te maken bij het monument welke precies op de evenaar stond of om de eerste souvenirs te kopen. Hierna hebben we nog eens 2 uur gereden om uiteindelijk op plot 99 aan te komen. Daar hebben we de tenten opgezet en de rest van de dag niet veel meer gedaan.

Follow the author: ferdyvbrussel
More contributions of WorldSupporter author: ferdyvbrussel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]