Zuid-Afrika

In 2007 heb ik al een keer vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika. Na die keer ben ik nog 2 keer in dit geweldige land geweest. Dit jaar ga ik weer naar Zuid-Afrika om nog een keer vrijwilligerswerk te doen met de organisatie Be More [www.be-more.nl]. Ik zal 4 weken aan het werk gaan met straatkinderen in Durban. Een onwijs gave uitdaging, waar ik heel veel zin in heb!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of louisebregman
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
6
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd