Mijn wereldsupporterfilmpje

Mijn wereldsupporterfilmpje staat online!

httppublic://blog/movie_0.jpgyoutu.be/MgMzHE7iW-8

Ik heb het filmpje samengesteld uit allerlei foto's die ik heb gemaakt tijdens mijn werkzaamheden in Kenia. Waarom het het wereldsupportergevoel bij mij oproept? Al die lieve kinderen, en het gevoel dat je echt wat voor ze kan doen! De muziek die onder het filmpje staat hoort voor mijn gevoel echt bij mijn verblijf in Kenia, ik heb het daar voor het eerst en daarna nog heel vaak, gehoord!

Image
Follow the author: AnnedeBrouwer
More contributions of WorldSupporter author: AnnedeBrouwer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]