Ik weet geen leuke titel maar dit gaat over de vakantiebeurs

Na het gebruikelijke gepruts van de NS met duizend sein- en wisselstoringen kwam ik gisteren na meer dan vier uur treinen (in plaats van anderhalf) aan in Utrecht. Ik kwam Simone en Kirsten helpen Worldmapping te promoten op de vakantiebeurs. (die overigens nog twaalf keer zo groot was als ik verwachtte)
Tegenover het Worldmapping-standje was de stand van Be More, de organisatie waar Worldmapping uit is ontstaan. Renee, een van mijn lieve expeditieleidsters, werkt hier en was er ook dus het was heel gezellig haar weer te zien.
We deelden flyers uit en ik vertelde over mijn reis aan geïnteresseerden. Het was ergens wel jammer dat er veel meer ouderen dan jongeren waren, maar de 18-plussers konden we wel fijn naar Be More doorverwijzen. Bovendien zit het grootste deel van de reizen van 2014 al vol voor Worldmapping dus hebben we nu gewoon een beetje meer naamsbekendheid gemaakt.

Ik heb er meer dan zes uur voor in de trein gezeten maar het was een heel gezellig dagje.

liefs, Marieke

ps, ZE VERKOCHTEN OP DE BEURS BIOLOGISCHE VEGETARISCHE KROKETTEN EN MAN WAT WAS DAT GOED.

Image
Follow the author: onbegrensde-dromen
More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

:)

Hartstikke leuk joh, is dit het eerste jaar dat deze organisatie hier staat, vorig jaar ben ik geweest namelijk en heb ik ze niet gezien, of dat ligt aan mij ;)

Haha shit lees dit nu pas. Ik

Haha shit lees dit nu pas. Ik heb niets gehoord over vorig jaar maar het is er inderdaad ook echt belachelijk groot.

Ik ben ook geweest! Maar was

Ik ben ook geweest! Maar was inderdaad zo groot dat ik zeker de helft gemist heb. Ben wel nog Wereldsupporter Song tegen gekomen =D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3