Dag 16: zondag 12 januari 2014 (de reis)

Dit is alweer de terugreis. In het eerste vliegtuig (naar Istanbul) heb ik bijna de hele tijd geslapen. Dat was wel fijn. Op het vliegveld van Istanbul hadden we 3 uur vrije tijd. We waren van plan om dan naar de Burger King te gaan op het vliegveld, maar de concurrent er naast was een soort van KFC, en dat werd dus onze keuze... We hadden ons helemaal volgepropt met kip, want ja, 2 weken geen vlees... ;) Maar in het vliegtuig naar Amsterdam kregen we als eten (ja, je raadt het al) kip! Dus voor die dag hadden we wel voldoende kip gezien.
Eenmaal aangekomen op Schiphol werden we warm ontvangen door onze ouders, en gingen we met de bus terug naar Veldhoven. Eerst hadden we nog even afscheid genomen van Maike, onze expeditieleidster vanuit Worldmapping.
Het was echt een superreis, en ik had het nooit willen missen! We hebben niet op grote schaal in Oeganda geholpen, maar ik denk dat de lokale bevolking daar wel echt iets aan onze komst heeft gehad!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StanPortegies
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.