Donatie Filipijnen

Iedereen is bekend met de verschrikkelijke gebeurtenis bij de Filipijnen. Ook is iedereen bekend met giro 555, die ook hiervoor is ingezet om geld te verzamelen voor de Filipijnen. In mijn omgeving zijn er echter mensen die twijfelen over de besteding van het geld en zijn bang dat grote bedragen verdwijnen aan salarissen ipv dat het de bevolking van de Filipijnen bereikt.
Toevallig was één van mijn teamgenoten rond dezelfde tijd aanwezig in de Filipijnen om vrijwilligerswerk te doen via Bemore. Zij zat gelukkig net naast het gevaren gebied. Na de orkaan hebben alle vrijwilligers van Bemore echter besloten om een inzamelingsactie op te zetten en zelf een bijdrage te leveren. Ze heeft al haar vrienden/bekenden/teamgenoten gevraagd geld te doneren, met daarbij de belofte om verslag te doen van de besteding van het geld. Dit gaf velen vertrouwen in een goede bestemming van het geld en zo is er een mooi bedrag op gehaald.
Dit succes wil ik met jullie delen en in de bijlage zal ik het verslag zetten, zodat jullie kunnen lezen hoe zij daar een steentje bij hebben kunnen dragen.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Shama Gies Broesterhuizen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd