Terugkomst in Nederland en plannen voor de komende tijd

Ik ben nu bijna een maand terug in Nederland van mijn reis naar Malawi. Ik ben daar drie maanden geweest om vrijwilligerswerk te doen bij het project LIkhubula Youth Organisation (LIYO) via de organisatie Be More. Dit was een bijzondere ervaring voor mij en ik ben erg blij en trots dat ik dit heb kunnen doen. De afgelopen maand heb ik vooral gebruikt om iedereen in mijn familie- en vriendenkring te vertellen over mijn ervaringen. Hier wil ik graag de komende tijd nog mee doorgaan, want ik heb best mooie foto's gemaakt die ik graag nog wil laten zien en wil graag ook nog over mijn ervaringen vertellen. Daarnaast heb ik me als vrijwilliger opgegeven voor de informatiedagen van Be More. Tijdens deze dagen of avonden zal ik geïnteresseerden informeren en hopelijk ook inspireren over Be More, Malawi en het project LIYO.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.