Dag 13: donderdag 9 januari 2014

Vandaag hebben we het laatste project van pelido gedaan. Dat was een waterproject. We moesten een sloot graven vanuit een vieze waterbron, en daar ook water in scheppen(in de sloot, vanuit de bron). 's Middags gingen we voetballen tegen de kinderen van hier. Dat was héél gezellig, warm én we hebben gewonnen! Na het voetballen hadden we erg veel vrije tijd. 's Avonds hebben we doorgesproken hoe we de drie projecten vonden, en we hebben allemaal gezegd wat we denken te gaan zeggen als iemand dinsdag op school vraagt hoe het in Oeganda was. Ik zei: gaaf, en omdat mensen me voor gek hebben verklaard dat ik meeging zeg ik ook dat ik er absoluut geen spijt van heb. Ik zou eigenlijk wel kunnen zeggen dat zij spijt kunnen hebben dat ze juist niet zijn meegegaan. Gemiste kans, want het was en is een geweldige ervaring.
Morgen gaan we naar Lake Mburo , en daarom moeten we vroeg opstaan: 4.30 uur! Dat is zelfs voor mij vroeg....... Ik heb er wel veel zin in, want we gaan daar op safari!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: StanPortegies
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]