Dag 11: dinsdag 7 januari 2014

Vandaag werd de groep in drieën verdeeld. Onze groep ging vandaag op het land werken. Me moesten tussen de bananenbomen een sloot graven, zodat de grond ook weer wat vruchtbaarder wordt. De grond daar wordt namelijk al erg lang heel vaak gebruikt. Het was erg zwaar werk, zeker in de hitte en soms ook nog in de felle zon. Maar het was zeker te doen. We gingen wel allemaal weg met blaren op onze handen! We zijn gewoon niks gewend.....
's Middags hadden we het gebied van pelido bekeken. We gingen in een kippenhok (met héél véél kippen) de kippen eten geven en eieren rapen. Ook vonden ze mijn linkerschoen heel interessant.
's Avonds hebben we nog over de dag geëvalueerd en het programma voor de aller aller áller laatste dagen doorgesproken. Ook hebben we wat dingen besproken die we morgen gaan zeggen tijdens een debat. Dat debat gaan we met kinderen hier doen. Die kinderen vertegenwoordigen 'the village life', en wij vertegenwoordigen 'the town life'. Het debat heet ook: why village life is better than town life.

Follow the author: StanPortegies
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: StanPortegies
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]