Sponsoren bedankt en hen een presentatie van het project gegeven.

Op 19 december ben ik naar Berend Vos projecten te Beilen geweest. Dit is een interieurbouw bedrijf dat mij heeft gesponsord voor mijn project. Ik heb ze bedankt en heb er mijn presentatie gegeven. Ze vonden het zeer leuk om te zien hoe de tafel en stoelen die ik daar samen met Keniaanse collega's heb gemaakt te zien.

Op 27 december ben ik naar Victron Energy te Groningen geweest. Om ze te bedanken voor hun bijdrage in mijn project in Kenia. Ze vonden het leuk om mijn verhalen over het project te oren en het eindresultaat te zien.

Follow the author: jessesulman
More contributions of WorldSupporter author: jessesulman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Zo, jij bent druk bezig

Zo, jij bent druk bezig geweest! Gaaf!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1