9 november - 1 december

9 november: Bij verschillende winkels langs geweest om te vragen of we er een potje neer mogen zetten waar mensen geld in kunnen doen. Hier hebben we ongeveer 2 uur over gedaan.

14 november: van 16:30 tot 18:00 uur hebben Sabine Fleur en ik een interview gehad voor in het wekelijks blaadje van Peel en Maas. dit interview is afgenomen door Mat Nellen.

16 november: bij diverse winkels langs geweest om een potje neer te zetten. Ook 3 supermarkten willen meewerken aan onze actie. Hier hebben ongeveer 3 uur over gedaan.

18 november: Met Fleur bij de bibliotheek een bak voor oude mobieltjes, cartridges en toners neergezet. Ook hebben we nog bij de DA gevraagd of we daar een potje neer mochten zetten, maar dit mocht niet. Ongeveer kwartier over gedaan.

22 november: Fleur, Sabine en ik zijn om 20:00 uur bij elkaar gekomen om foto's te maken en deze door te sturen naar het mail adres van Mat Nellen.

24 november: de hele middag bij elkaar gekomen met Fleur, Sabine ik en alle ouders om te overleggen hoe de taakverdeling verder verloopt voor het weekend van 30 november en 1 december. oa. wie doet de boodschappen? wie maakt de appelflappen? wie maakt de wafels? wie maakt de vogel cupcakes ? wie zorgt voor de spullen? enz.

29 november: s'avonds 100 wafels gebakken

30 november: 9:00- 17:00 uur, verkoop tegenover de jumbo met Fleur en Sabine. We hebben appelflappen, wafels en vogel cupcakes verkocht.

1 december: 11:00-16:00, verkoop tegenover de jumbo met Fleur en Sabine. We hebben weer appelflappen, wafels en vogel cupcakes verkocht.

In deze tijd ook nog verschillende keren bij de winkels langsgeweest om te kijken of er iets in de potjes komt. Ook hebben we al verschillende mobieltjes en cartridges opgestuurd.

Follow the author: Shawney Smits
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Shawney Smits
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]