Happy 2014!

Nog een heel gelukkig en (nog veel belangrijker) een gezond 2014 toegewenst voor alle meelezers en wereldsupporters! Ik hoop dat 2014 een mooi jaar zal worden, waarin we weer veel kunnen bijdragen voor de wereld om ons heen en dit vooral met elkaar hier kunnen delen.

Twee blogs terug schreef ik jullie al over een goed voornemen: geen boterhammen/drinken meer meenemen in plastic en dat plastic vervolgens weer weggooien. Dat is me de eerste dagen goed afgegaan!

Een paar dagen na dat blogbericht zag ik op facebook een leuke post van Greenpeace. Ook zij hadden een afvinklijst gemaakt met verschillende goede voornemens. Ik heb hem als afbeelding bij deze blog gedaan. Zelf kan ik er nog wel wat van leren en ik ga ook zeker voor zover haalbaar proberen de punten die op mij van toepassing zijn aan te vinken!

Welke goede voornemens spreken jullie het meest aan? Of hebben jullie hele andere goede voornemens?

Image
Follow the author: EliseS
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ik begrijp het verband niet

Ik begrijp het verband niet van de derde! Kan iemand mij die uit leggen...Ik zal hem nog even quoten: 

Meer dan 300.000 liter water besparen door 1 dag p. week vegetarisch te eten of ... per week.

Hey Rajeb. Zo'n koe kost veel

Hey Rajeb. Zo'n koe kost veel water om te onderhouden. Denk aan drink water en water om de stal schoon te houden.
Ik ga in 2014:
-Een dopper kopen.
-1 dag in de week vegatarisch eten
-Zorgen dat de lichten uit staan.
-Plastic afval scheiden
-Reizen met OV
Je huis aansluiten op groene energie ben ik nog een beetje skeptisch over... Als ik tijd heb schrijf ik daar misschien nog wel een blog over.

Inderdaad, wat Dennis al

Inderdaad, wat Dennis al schrijft, kost een vleeskoe veel onderhoud in de vorm van water en voedsel en levert het slechts voor een beperkt aantal mensen vlees op. In deze link kun je zien hoeveel vlees je als vegetariër minder zou eten: http://www.vegetariers.nl/waarom-vegetarisch/voor-de-dieren/aantal-geget.... Ik heb een tijdje terug een blog geschreven waarom ik vegetariër ben.

Ik snap wel dat je sceptisch bent over groene stroom, Dennis. Ik heb daar zelf ook niets over te zeggen aangezien ik in een studentenhuis woon en geen idee heb of ik op groene stroom leef. Ik probeer zo zuinig mogelijk om te gaan met alle apparaten.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3