Dag 5: woensdag 1 januari 2014

Vandaag hebben we een rustig dagje gehad. Een beetje op tijd opgestaan, en verder hadden we 's ochtends geen programma. 's Middags gingen we zwemmen. Een echt vrijwilligersgevoel hadden we niet, aangezien het een heel mooi zwembad was.
Toen we klaar waren met zwemmen ging de ene helft van de groep naar Masaka, dat had onze groep gisteren gedaan. We hadden even het stadje verkend. Best leuk. Maar de andere groep (wij) ging bij de tenten onze spullen bij elkaar pakken om naar Kim te gaan. Het was een eindje rijden, maar eenmaal daar aangekomen gingen we een stukje wandelen omdat er een hele mooie zonsondergang was. Toen we terugkwamen van het wandelen hadden we even binnen een rondleiding gekregen. De jongens hebben een héééle mooie plasmuur, en verder mogen we in een gat poepen. Maar dat hoort er natuurlijk ook bij, zeker als je het échte Oegandese gevoel wilt hebben...!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of StanPortegies
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.