Reis naar Zuid-Afrika

Mijn naam is Miranda Bol. Ik ben 20 jaar. Vanaf 27 februari tot en met 18 mei ga ik naar Amanzimtoti in Zuid-Afrika. Ik ga mee werken aan het project Palm Tree van de stichting Be-More. Palm Tree is een opvang voor kinderen. Voordat ik vertrek hou ik een actie om geld in te zamelen voor dit project. Van al het geld wat ik ophaal mag ik voor 50% bepalen waar het geld naar toe gaat 40% gaat naar het project, maar wordt uitgegeven door Be-More zelf en de andere 10% is om deze actie mogelijk te kunnen maken. Wil je ook een steentje bijdragen aan dit project kun je een bijdrage storten op rekeningnummer:12.17.74.288t.n.v. Be Morete Nijmegeno.v.v. Miranda Bol
Bedankt namens de kinderen in Zuid-Afrika!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Mirandabol91
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Statistics
1
Selected Categories
Categories